Kosttillskott Träning

Följ Sega Gubben Godis och Catering till Träning och Kosttillskott


Godis Godisbutik

Thaifood

17 jun 2018

Risåsgatan 5

Thaifood Risåsgatan 5 Göteborg

 

Thai Food Take Away

 

ThaiFood

 

Bilden är från 1892 du ser Oskar med sin bror ta upp höet från ängen precis nedanför Skansen Kronan och hur skönt pållarna fattar galoppen.  Jihaa. Thaifood ligger ett stenkast från Skansen Kronan på bilden.

Thai Food & Take Away

 

 

Thai Food Feed

 

Några andra sidor på Thai och Thai hemsida hittar du på   Thai Best Website.

 

 

tack till  Professionell Hemsida 

 

 

 

Sushi Catering

15 mar 2016

 

 

Yoshi Sushi & Sushibar så bra att kunderna själva gör reklamen för dem. Youshi Sushi ligger på Övre Husargatan 17 i Göteborg.

Yoshi Sushi & Sushibar

 

Juicy Fruit from Yoshi Sushi & Sushibar

 

Annars verkar det vara nytta med nöje som gäller just nu med så många som slåss på marknaden om att vara så nyttiga som möjlgit.

 

 Fruktkorg

När handlingen bär frukt så är den nog bra och hur frukten sedan tar sig ut talar mer om för vem det är bra  och varför.

Frukt i fruktkorg har visat sig vara en formidabel väg för ett företag att få fart på företagsamheten i företaget. För en liten men hälsosam dos av vitaminer, mineraler och annat gott som en frukt bär i sig har gång på gång visat sig vara en melodi som håller väl i längden.

 

 

Vassleprotein Whey Proteinpulver

10 dec 2014

 

Vassleprotein Whey Proteinpulver tillhör annars favoriten bland kosttillskott. Det är inte bara godis och gott som den sega gubben stoppar i sig, för när träningen närmar sig så kommer också den seriösare kosthållningen och nyttigare kosttillskott än Påskgodis.

Vassleprotein är det Svenska namnet på Whey enligt experten på Proteinpulver dvs sidan om just Whey Proteinpulver som också vet att berätta mer om varför just Whey är inte bara ett bra kosttillskott utan också nyttigt som hälsokost till skillnad mot tex kosttillskott som Craze vi skrev om tidigare, förvisso lär den kortvariga effekten vara bra för de som nu har förmågan att uppskatta effekten vilket alla inte har. Med Whey är det dock annorlunda för Vassleprotein kan användas som tillskott av de som vill gå upp i vikt och bulka upp sig men även av de som önskar gå ned i vikt och behålla sin muskelmassa genom att tillföra ordentligt med proteiner under tiden, då är Whey det ultimata valet när det gäller proteinpulver

-Ett snabbt upptag av ett fullgott protein

Det enda som Whey är sämre på än andra protein är att verka långsamt och ge kroppen en täckning av längre tidsperioder tex under natten, vilket ligger helt i linje med kroppens snabba upptag av ett proteinpulver som whey vassleprotein. Den som behöver det bästa proteinet att ta till natten ska pröva Kasein Proteinpulver för det ger ett långsamt och balanserat upptag under stora delar av natten.

Proteinpulver bra information om Proteinpulver och protein som Vassleprotein - Whey protein samt Kasein och Gainer.

Whey Protein Isolat

 

Här hos n.nu finns det andra sidor om Whey Proteinpulver & Vassleprotein Proteinpulver.

Hälsosammare Kosttillskott i Hälsokostbutiken på nätet

19 feb 2014

 

Nu reagerar fler och fler av de som säljer och köper kosttillskott på nätet och i vanlig hälsokostbutik. Kosttillskott ska vara hälsokost och inte innehållla tveksamma substanser som visat sig med bland annat det så kallade kosttillskottet Craze från Driven Sports som i en analys av SKL visade sig innehålla en ämne mycket snarlikt Meth Amfetamin men ändå sålt på marknaden.

Kosttillskott har en längre tid innehållit substanser som påståtts ha ett naturligt ursprung, i fallet med Craze påstods det innehålla ett extrakt av Dendrobium Orikidén, trotts att de flesta som tänkte efter bara lite, snabbt kunde förstå att det kanske inte var helt sannolikt att någon leverantör från intet plötsligt levererade botaniska extrakt från Dendrobium Orkideér på marknaden tillräckligt för att fylla varenda burk av kosttillskottet som nu är indraget av tillverkaren själv. Det blir många tusen kilo det. Men proceduren har stor för att inte säga nästan identisk likhet med när Adrenalin och dopamin liknande substanser säljs i kosttillskott som påstår sig vara naturliga extrakt - De är ofta farmakologiskt högaktiva och har en forskningsbakgrund som gjort att de övergetts av läkemedelsbolagen som en gång utvecklade dem.

Inget för en Hälsokostbutik Online länge

Hälsokostbutik och Hälsobutik säger det rakt ut

Kosttillskott som dessa är inga kosttillskott i egentlig mening och definitivt inte hälsokost eller hälsosamma på längre sikt. Den fristående kosttillskott-bloggen om

Svenskt Kosttillskott

håller nu också med om att vad som verkligen är KOsttillskott och Svenskt Kosttillskott måste regleras bättre av marknaden sjäva annars kommer någon annan att göra det.

Svenskt Kosttillskott

Svenskt Kosttillskott för Hälsokost i din Hälsobutik och alla kosttillskott man köper på nätet. Annars riskerar Hälsokostbutiken online sitt egna rykte som trygg leverantör av kvalitet, säkerhet och välbeprövade produkter.

 

 

 

 

 

 

Sega Gubben & Sega Gubbar

6 dec 2013

Efter mycket tankevånda för en liten hjärna har jag bestämt mig. Den här sidan kommer att handla till stor del om mig och min uppfattning om mig (ooops vad  tråkigt det kändes att skriva) för att visa heltheten inte bara den tränande (styrketräning och fitness) atleten utan också den Sega Gubbens Seghet (obs jag skrev inte feta gubbens) och slöhet. Kanske inget unikt i livet förvisso men kanske inget man heller är ärligt rättfram om i verkligheten eller hemsidarealiteten heller för den delen.


Sega Gubben håller nu på att lära sig en hel del om hemsidor här på N.nu och andra ställen som är relativt enkla och där jag inte känner mig helt bortommen.

 

Funderar på att denna Sega Gubben sida ska handla om allt från Kost till Kosttillskott och träning utan att utesluta Choklad, Kaffe, Godis och Catering bjudningar vilket är det självskrivna för gourmeter med gourmand känsla och dåligt eget handlag med bristande intresse för matlagning. Vi är alla bra på olika saker, kan det vara så...

Nu är det lika bra att avslöja sina hemliga laster och därmed förvandla dem till mindre hemliga.

Sega gubbar

Sega Gubben och favoriten Sega Gubbar, därav tankenamnet på sidan... Sega Gubbar har länge varit ett utrotat smågodis / Lösgodis som dock gjort en comeback eller reinkarnation eller vad man nu säger på godisspråk.

Tack till kompisarna på Thaifoo  & Thaifood för allt hjälp att komma igång. En revolution för en Seg Gubbe, kanske bara ett litet steg för någon annan. Det finns förresten en bra blanding mellan Godis och Proteinpulver som även tränande äter och det kallars bars, är Gott som godis och inte direkt onyttigt.

För mig är det proteinpulver i Godisform och godis är gott :)

Men visst Kosttillskott Bars kanske det ska

kallas.

 

 

 

bicycleteamhuayyang.n.nu

6 dec 2013

 

Har fått några frågor på varför jag valde denna adressen.
Svaret är mycket enkelt, jag såg att den var ledig och nyraderad av någon anledning som jag fortfarande inte känner till. Är dock lite nyfiken på varför man raderar en bra och välfungerande sida. Nåväl, jag lägger in de tidigare inläggen som fanns på bloggen förutom bilder som inte går att komma åt i något arkiv, åtmonstonde inte vad jag kan se. 

Whey Protein

 

Tack till Vassleprotein Whey Proteinpulver för bra länkar.

Själv är jag lite nyfiken på vad som hände. Ibland ganska så mycket nyfiken. Men så är det alltid, allt har sin historia. Men ibland kan det vara svårt att undra vad den är och vad som föranledde den.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Start

Välkommen till Bicycle Team Huay Yang!

 

 

 

 

 

Cykeluthyrning

       Läs mera under rubrik Chang Corner

 

 

Cykelturer 

       Läs mera under rubrik Bicycle Team
 
 
 
 

 Kontakta oss

       Gå in under rubrik Bicycle Team och skicka ett meddelande

 
 

Senast uppdaterad: 2013-05-30

Publicerad den 25 maj 2012

 

 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Chang Corner

 
Svenskdrivet gym i Huay Yang Thailand!
Gymmet ligger på Kobsgatan på vägen mot Jacks Resort och är öppet året runt.
Det finns löpband, motionscyklar, crosstrainer's, roddmaskin, multimaskin samt diverse andra träningsredskap.
Givetvis finns dusch, wc samt omklädningsrum för damer och herrar.
Chang Corner har kaffeservering och försäljning av bröd, som de själva bakar.

 

 

Chang Corner har cykeluthyrning

Chang Corner's cykeluthyrning har eget förråd för cyklarna, tillbehör och verkstad

Några av deras cykelmodeller är ... racer, mountainbikes, hybrider i aluminium   

Hyrpriser

Kontakta receptionen på Chang Corner eller Oddvar   

   
     

Oddvar hyr ut cyklar på Chang Corner

 

Visa Ban Huay Yang på en större karta

  

Köpa cykel

Klicka här

 

 

 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bicycle Team

Vi är ett gäng personer som träffades när vi tränade på Chang Corner's gym. Men vi tyckte att vi ville få ut lite mera av träningen, då helst utomhus. Det visade sig att vi alla var intresserade av cykling, det var så det började ...

 

Nu har vi Chang Corner som utgångspunkt för våra cykelturer. 

 

                                                 - Vårt motto - 

  Träning ja ... men den sociala samvaron på våra turer är minst lika viktig!

  

 

 

 

Team kläder klicka här

 

Planerade turer våren 2013

Inga planerade turer för närvarande!

Överenskommelse får ske vid Chang Corner eller via telefon om när och hur vi skall åka på tur!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Fotogalleri

Cykelturer

Här kommer det att läggas in reportage och foton från några av våra cykelturer.

 

Juni

2012-06-07/08 Bangsaithong Beach Resort (cykel/moppe)

 

Maj

2012-05-29 Prachuap Khiri Khan (dagstur)

2012-05-25 Bang Saphan (dagstur)

2012-05-12/13 Bang Saphan Noi (cykel/moppe)

 

Februari

2012-02-21/22 Bang Saphan Noi

2012-02-14 Cykeltur till Ban Krud 

08:00 Så träffades vi vid Chang Corner för en cykeltur till Ban Krud avstånd 45 km, det var Oddvar, Åke, Bosse, Daniel, Lennart och Rulle” vår fotograf”. När vi kom till The Beach Restaurang i Ban Krud så badade några av oss, sedan åt vi gemensam lunch innan vi åkte tillbaka. På hemvägen stannade vi på vårt stamställe Coffee-Go för en fika. Coffee-Go ligger i byn Tape Sakae 15 km söder om Chang Corner.

Så var vi åter vid Chang Corner efter 90 km /Lennart

Ett stort tack till vår fotograf Rodolfo ”Rulle” Ilic, nedan följer 30 foton från turen …

 

 

Välkommen

till

www.bicycleteamhuayyang.n.nu

 

Nyhetsbrev

Skriv in din e-post här nedan för att komma med i listan. Du kan när som helst ångra dig och gå ur listan.

Länkar

 • Chang Corner
 • Cyclingnews
 • UCI
 • Probike
 • Eddy Cycles
 • Hua Hin Bike
 • Trek
 • Specialized
 • Merida
 • Shimano
 • Sram
 • Campagnolo
 • Bontrager
 • Zéfal

 

 

 -------------------------------------------------------------------------

2-dagarstur

2012-06-07/08 Bangsaithong Beach Resort

Månadens långtur med övernattning till Bansaithong Beach Resort som ligger söder om Ban Saphan Noi. Det var Rulle och Bosse som cyklade, Annika, Lotta och jag åkte moppe. Annika och Lotta åkte på Annikas moppe.

Eftersom resmålet blivit så uppskattat av alla som provat på, så nu blir det ungefär en tur i månaden, även under lågsäsong!

Denna gång var vi helt ensamma på resorten.

Som vanligt start från Chang Corner, denna gång kl. 08.30.

 • 1 stoppet, vilket är kaffe på ”The Beach” i Ban Krud efter 40 km.
 • 2 stoppet, i Bang Saphan för lunch efter ytterligare 20 km.
 • Framme vid slutmålet efter 95 km.

Jag åkte lite senare från Huay Yang med min moppe och kom ikapp grabbarna straxt innan Ban Krud, så vi fikade tillsammans. Jag var också med och åt lunch efter 60 km i Bang Saphan. Annika och Lotta åkte ytterligare lite senare från Huay Yang och kom direkt till resorten. Resorten höll på med poolsanering så det fick bli havsbad bara denna gång.

Efter middagen spelade vi lite kort innan det var dags att gå till sängs.

Dag 2, morgonen startar med en stadig frukost och sedan kör grabbarna hemåt, då har de 95 km att avverka igen … damerna åker tillbaka själva, jag börjar med att köra söderut för att kolla upp några tänkbara resorter för framtida 3-dagars turer.

Sedan kom jag ikapp grabbarna straxt innan Thap Sakae med 15 km kvar att åka, så vi fikade tillsammans på stamstället Coffee - Go. Grabbarna åkte sedan vidare till Chang Corner men jag körde direkt hem igen.

Endast 20 stycken foton av utrymmesskäl!

/Lennart

 

-------------------------------------------------------------------------

Dagstur

2012-05-29 Prachuap Khiri Khan

En av många turer till PKK, den här gången var det Bosse och Rulle. Vi har varit upp till 7 personer som mest under högsäsongen och vi stannar alltid till vid vårt stamställe för en fika hos Ann på Bangkok Bank gatan mitt emot Honda.

/Lennart 

-------------------------------------------------------------------------

 

 

 -------------------------------------------------------------------------

Dagstur

2012-05-25 Bang Saphan

Bosse och Rulle ville testa sina gränser! Genom att cykla fram och tillbaka till Bang Saphan en sträcka på 132 km.

Det gick bra trotts regn och hård vind.

/Lennart

 

 

-------------------------------------------------------------------------

2-dagarstur

2012-05-12/13 Bang Saphan Noi (cykel/moppe)

Då var det dags igen för en 2-dagarstur till Bansaithong Beach Resort som ligger söder om Ban Saphan Noi, denna gång var det Rulle och Bosse som cyklade, Annika och Lotta åkte på Annikas moppe.

Rulle säger … ”Vi tycker att det är så roligt och trevligt på Bansaithong Beach Resort vilket gör att vi försöker åka dit c:a en gång i månaden. Bästa tillfället är när det är fullmåne, vilket är extra tjusigt på kvällen. Denna gång var det fullmåne den 6 maj. Resorten var dock fullbokad så vi fick flytta det en vecka framåt.

Vi har en inarbetad rutin när vi cyklar till resorten, vi gör ett kaffestopp vid Ban Krud och sedan äter vi lunch i Bang Saphan. Vid lunchstoppet har vi då cyklat c:a 6 mil och det är drygt 3 mil kvar till resorten. Medföljande damer till resorten har då startat lite senare med motorcykel och ofta gjort eget stopp för kaffe o lunch. Under eftermiddagen så träffas vi allihop på resorten och då är det sol o bad som gäller i några timmar innan middagen.

Nästa morgon startar vi med en stadig frukost och sedan ger vi cyklister oss iväg hemåt, då har vi c:a 95 km att avverka” … Damerna startar lite senare.

Foton denna gång inga cykelbilder, utan 2 foton från lunch stoppet dag 1 och 11 foton från resorten.

- Vill Du se foton och video snuttar från hemresan gå in på damernas bloggar Annika och Lotta.

/Lennart

--------------------------------------------------------------------------------------------------

Kontakta oss

 

Har Du någon fråga, synpunkt eller idé om vår verksamhet hör gärna av dig till oss!

 

 

--------------

Välkommen

till

www.bicycleteamhuayyang.n.nu

 

Nyhetsbrev

Skriv in din e-post här nedan för att komma med i listan. Du kan när som helst ångra dig och gå ur listan.

Länkar

 • Chang Corner
 • Cyclingnews
 • UCI
 • Probike
 • Eddy Cycles
 • Hua Hin Bike
 • Trek
 • Specialized
 • Merida
 • Shimano
 • Sram
 • Campagnolo
 • Bontrager
 • Zéfal
 • Cateye

       

Recept

 • Energikaka

 

 • Gratis hemsida med N.nu
 • Andra N.nu hemsidor
 

Sega Gubben

4 nov 2013

Sega Gubben

Vi har den stora äran att hälsa Sega Gubben välkommen i gänget kring livets nyttiga och onyttiga framförallt det viktigaste av allt balansen i livet, dvs det som också gör det hållbart i längden.

Senaste så skrev Sega Gubben om något som inte alls behöver vara så onyttigt som mycket annat godis kan vara nämligen en Choklad med 100% kakao och visst låter det gott.

 

Hälsobutik med Kosttillskott Hälsokost Hälsas välkommen

4 okt 2013

 

En ny trevlig överaskning hos n.nu portalen är Hälsobutik som glatt passade på att länka till en rad sajter som man skulle kunna anta är eller kan ses som konkurenter inom samma eller liknande områden, det är mer än friskt vågat i en SEO tät miljö där det motsatta dvs att man undviker att länka ut är väldigt vanligt. Men kanske snålheten bedrar visheten ibland och det lönar sig att göra fel, någon gång trotts allt.

Att länka det är att erkänna andras existens, vilket gjort att en del SEO företag alltid länkar med ett nofollow attribut i tron att de då kan behålla länkenergin hos sin egen webplats och inte läcka ut den till den som fått länken. Det stämde nog förr i tiden men nu så läcker länkenergi ut ändå, så den som länkar till andra med ett nofollow atribut säger  till sökmotorn - Jag ger min länk till denne värdelösa person så förmedla inget värde vidare till denne.

Vill man ha en sådan länk?

Vill man ha en sådan vän?

 

Att sprida Hälsa och Glädje är Hälsokost

Kosttillskottens varara eller inte vara hos Hälsokostbutiken eller hälsobutiken kanske inte är av så stor betydelse för annat än de närmast inblandade. Bra jobbat & skön vind. Hälsobutik anser dock att Hälsokostbutiken kommer att mer eller mindre försvinna då kundkretsen mer och mer tas över av Hälsobutiker på nätet. Skillnaden mellan hälsokostbutik och hälsobutik är att en hälsobutik säljer den absoluta merparten av sitt sortiment på nätet, har större omsättning och lägre priser tack vare just detta. men visst tilltog debatten

Men det kan ändå finnas ett faktum i att fler och fler köper hälsokost och kostillskott på nätet.

Hälsobutik

Hälsokostbutik

Hälsokost

och Protein

 

Snålblåstens isstrilande borevindar gör att furans grenar tyst blickar ned. Kottarna förser sig och marken blir sned.

 

Kostillskott Online

Fler och fler köper Kosttillskott på nätet.

Det är ett faktum som talar till fördel för Häsobutiken till skillnad mot den klassiska Hälsokostbutiken, men bara om vi accepterar Hälsobutiks definition av Hälsokostbutiken som något gammalmodigt och därmed den gren av en naturligt föränding som kommer att minska. Vilket kanske inte är någon nyhet i ett större perspektiv.

Många som köper kostillskott köper Whey proteinpulver, kreatin, Kasein, gainer.

Godisbutik i Göteborg delar ut Godis

19 aug 2013

Vi fick just berättat om en stor utdelning av Godis i Göteborg. Här ser vi Godisbutiken Segagubben dela ut Godis vid Scandinavium i Göteborg.

Segagubben


Godis är gott!

Här ser vi den färgsprakande utdelningen av godis från godisbutiken Segagubben.

Segagubben

Kommer det flera Godisutdelningar av Godis i Göteborg?

Godisbutik

 

Än så länge är uppgifterna knapphändiga, vi får gå in på deras facebook sida och se. Är Segagubben den godisbutik i Göteborg som har bäst godis, ja flera säger det. Godiset är godis och godis är gott!

Tyvärr för alla som inte bor i Göteborg så har segagubben ingen online försäljning av godis så ni måste ta er till deras godisbutik i Göteborg för att smaka.

 

Risåsgatan 5

14 aug 2013

 

Vid och utanför Risåsgatan 5 är det just nu vägarbete. Ja begränsad framkolighet på hela Risåsgatan i Göteborg.

Besöktande till ThaiFood ombeds vänligen att inte ta med sig långtradaren då parkeringsmöjligheterna utanför thaifood takeaway är tämligen små, för att inte säga obefintliga. Vi rekomenderar i stället att ni tar en promenad till Risåsg 5 som är en tvärgata till Övre Husargatan i Göteborg.

 

Så här ser den senaste bildrapporten ut från Risåsgatan från Övre Husargatan

Delar av de avlånga gatstenarna får ett betongfindament ser det ut som.

 

 

Såg här såg det ut upp från tisgagen den 13 augusti 2013

Kommer vi sedan ner mot övre husargatan så ser vi att allt är som vanligt. Åtminstonde utanför Segagubben där lastpallar med godis hopar sig utanför godisbutiken. Det är kanske ganska självklart varför många anser att Sega Gubben har Göteborgs färskaste godis.

Segagubben

 

Bicycle Cykel Göteborg Övre Husargatan

14 aug 2013

Snart är ombyggnaden av Övre Husargatan i Göteborg Klar. Det nya är bussfiler såväl som cykel-bana på bägge sidor om vägen. Så vad kommer egentligen Övre Husargatan att utvecklas till? Som en gata likt Linnegatan och vad kommer egentligen ombyggnaden att betyda för butikerna i området, ja det är många frågetecken och en hel del anpassning kvar,så vi får se...

Ett intressant tecken med cyckelbanor på bägge sidor av gatan är dock att det finns åtminstonde tre butiker som handlar med cyklar i absolut närhetet.

På Övre Husargatan i Göteborg finns det 3 affärer som ägnar sig åt att sälja cycklar.

 

 

Först ut (i bokstavsordning) så kommer Cykelcity i Göteborg på Övre Husargatan 4 med sin butik fylld med cyklar och tillbehör till cyklar.

Sedan har vi Bikeplace på Övre Husargatan 24 i Göteborg.

Sist ut i bokstavsordning så kommer EcoRide på Övre Husargatan 11, (de har just flyttat till större lokaler)

 

 

 

Catering i Göteborg

13 aug 2013

Brunnsparken i Göteborg

 

Catering i Göteborg

Nästa vi hälsar medlem vi hälsar välkommen är Catering i Göteborg som ska utse den bästa Catering-Servicen i Göteborg, helt subjektivt avslappnat och skönt så offrar de sig för medborgarna genom att avsmaka gourmet mat som gourmander, mycket företags catering och Catering för fest blir det. Men deras uppoffringar ger dem en särskilld plats i våra hjärtan. I deras blogg om Catering i Göteborg finns många gamla bilder.

 Catering i Göteborg har också en del bilder i sitt fotogalleri från det gamla Göteborg, även från den tiden då Haga var en förort till Göteborg, eller förstad som det kallades på den tiden.

 

Catering

Catering på ett annat sätt skriver sajten med det originella namnet Catering, då med fokus på Catering historia och Catering till festhögtider som Nyårssupé, Julmat och det är så långt de kommit så här långt. Vill du också vara med och påverka den relativt färska fakta sajten om Catering så kontakta dem med dina åsikter om gourmet mat.

Godis Godisbutik

12 aug 2013

 

Vi hälsar SegaGubben välkommen till vårt reportage om trakterna kring Övre Husargatan. SegaGubben är för många Göteborgs skönaste godisbutik. De som går förbi eller susar förbi i buss eller bil kan ofta se alla lastpallar utanför segagubben, för tonvis med lösgodis, smågodis och fin choklad går det åt varje vecka, så det är kanske inte så konstigt att butiken anses ha Göteborgs färskaste godis.

Sega Gubben Godisbutik med Färskast Godis

Segagubben

Skönt och varmt hos Segagubben och alltid rena fräscha skedar att fånga upp sitt lösgodis med för smågodis är plockigt och mycket gott blir det.

 

Från Godis Lakrits youtube.

ThaiFood - Thai mat

8 aug 2013

Här kommer vi att testa oss fram och förhoppningsvis lära oss av bara attan. De två sajterna nedanför hoppas vi ska bli lite mer seriösa och felfria.

ThaiFood TakeAway

ThaiFood TakeAway

och

Thai Food & Take Away

 

 

Och ser hur det går med dem, samtidigt som vi lär oss hur det går till att göra en framgångsrik hemsida, stort tack till Gratis Hemsida  och  Thai Best Free Website

 ThaiFood TakeAway

 

 

Gratis Hemsida

SEO Homepage

SEO Website

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)