Kosttillskott Träning

Följ Sega Gubben Godis och Catering till Träning och Kosttillskott


Hälsobutik med Kosttillskott Hälsokost Hälsas välkommen

 

En ny trevlig överaskning hos n.nu portalen är Hälsobutik som glatt passade på att länka till en rad sajter som man skulle kunna anta är eller kan ses som konkurenter inom samma eller liknande områden, det är mer än friskt vågat i en SEO tät miljö där det motsatta dvs att man undviker att länka ut är väldigt vanligt. Men kanske snålheten bedrar visheten ibland och det lönar sig att göra fel, någon gång trotts allt.

Att länka det är att erkänna andras existens, vilket gjort att en del SEO företag alltid länkar med ett nofollow attribut i tron att de då kan behålla länkenergin hos sin egen webplats och inte läcka ut den till den som fått länken. Det stämde nog förr i tiden men nu så läcker länkenergi ut ändå, så den som länkar till andra med ett nofollow atribut säger  till sökmotorn - Jag ger min länk till denne värdelösa person så förmedla inget värde vidare till denne.

Vill man ha en sådan länk?

Vill man ha en sådan vän?

 

Att sprida Hälsa och Glädje är Hälsokost

Kosttillskottens varara eller inte vara hos Hälsokostbutiken eller hälsobutiken kanske inte är av så stor betydelse för annat än de närmast inblandade. Bra jobbat & skön vind. Hälsobutik anser dock att Hälsokostbutiken kommer att mer eller mindre försvinna då kundkretsen mer och mer tas över av Hälsobutiker på nätet. Skillnaden mellan hälsokostbutik och hälsobutik är att en hälsobutik säljer den absoluta merparten av sitt sortiment på nätet, har större omsättning och lägre priser tack vare just detta. men visst tilltog debatten

Men det kan ändå finnas ett faktum i att fler och fler köper hälsokost och kostillskott på nätet.

Hälsobutik

Hälsokostbutik

Hälsokost

och Protein

 

Snålblåstens isstrilande borevindar gör att furans grenar tyst blickar ned. Kottarna förser sig och marken blir sned.

 

Kostillskott Online

Fler och fler köper Kosttillskott på nätet.

Det är ett faktum som talar till fördel för Häsobutiken till skillnad mot den klassiska Hälsokostbutiken, men bara om vi accepterar Hälsobutiks definition av Hälsokostbutiken som något gammalmodigt och därmed den gren av en naturligt föränding som kommer att minska. Vilket kanske inte är någon nyhet i ett större perspektiv.

Många som köper kostillskott köper Whey proteinpulver, kreatin, Kasein, gainer.

4 okt 2013

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)