Kosttillskott Träning

Följ Sega Gubben Godis och Catering till Träning och Kosttillskott


Hälsosammare Kosttillskott i Hälsokostbutiken på nätet

 

Nu reagerar fler och fler av de som säljer och köper kosttillskott på nätet och i vanlig hälsokostbutik. Kosttillskott ska vara hälsokost och inte innehållla tveksamma substanser som visat sig med bland annat det så kallade kosttillskottet Craze från Driven Sports som i en analys av SKL visade sig innehålla en ämne mycket snarlikt Meth Amfetamin men ändå sålt på marknaden.

Kosttillskott har en längre tid innehållit substanser som påståtts ha ett naturligt ursprung, i fallet med Craze påstods det innehålla ett extrakt av Dendrobium Orikidén, trotts att de flesta som tänkte efter bara lite, snabbt kunde förstå att det kanske inte var helt sannolikt att någon leverantör från intet plötsligt levererade botaniska extrakt från Dendrobium Orkideér på marknaden tillräckligt för att fylla varenda burk av kosttillskottet som nu är indraget av tillverkaren själv. Det blir många tusen kilo det. Men proceduren har stor för att inte säga nästan identisk likhet med när Adrenalin och dopamin liknande substanser säljs i kosttillskott som påstår sig vara naturliga extrakt - De är ofta farmakologiskt högaktiva och har en forskningsbakgrund som gjort att de övergetts av läkemedelsbolagen som en gång utvecklade dem.

Inget för en Hälsokostbutik Online länge

Hälsokostbutik och Hälsobutik säger det rakt ut

Kosttillskott som dessa är inga kosttillskott i egentlig mening och definitivt inte hälsokost eller hälsosamma på längre sikt. Den fristående kosttillskott-bloggen om

Svenskt Kosttillskott

håller nu också med om att vad som verkligen är KOsttillskott och Svenskt Kosttillskott måste regleras bättre av marknaden sjäva annars kommer någon annan att göra det.

Svenskt Kosttillskott

Svenskt Kosttillskott för Hälsokost i din Hälsobutik och alla kosttillskott man köper på nätet. Annars riskerar Hälsokostbutiken online sitt egna rykte som trygg leverantör av kvalitet, säkerhet och välbeprövade produkter.

 

 

 

 

 

 

19 feb 2014

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)