Kosttillskott Träning

Följ Sega Gubben Godis och Catering till Träning och Kosttillskott


Sega Gubben & Sega Gubbar

Efter mycket tankevånda för en liten hjärna har jag bestämt mig. Den här sidan kommer att handla till stor del om mig och min uppfattning om mig (ooops vad  tråkigt det kändes att skriva) för att visa heltheten inte bara den tränande (styrketräning och fitness) atleten utan också den Sega Gubbens Seghet (obs jag skrev inte feta gubbens) och slöhet. Kanske inget unikt i livet förvisso men kanske inget man heller är ärligt rättfram om i verkligheten eller hemsidarealiteten heller för den delen.


Sega Gubben håller nu på att lära sig en hel del om hemsidor här på N.nu och andra ställen som är relativt enkla och där jag inte känner mig helt bortommen.

 

Funderar på att denna Sega Gubben sida ska handla om allt från Kost till Kosttillskott och träning utan att utesluta Choklad, Kaffe, Godis och Catering bjudningar vilket är det självskrivna för gourmeter med gourmand känsla och dåligt eget handlag med bristande intresse för matlagning. Vi är alla bra på olika saker, kan det vara så...

Nu är det lika bra att avslöja sina hemliga laster och därmed förvandla dem till mindre hemliga.

Sega gubbar

Sega Gubben och favoriten Sega Gubbar, därav tankenamnet på sidan... Sega Gubbar har länge varit ett utrotat smågodis / Lösgodis som dock gjort en comeback eller reinkarnation eller vad man nu säger på godisspråk.

Tack till kompisarna på Thaifoo  & Thaifood för allt hjälp att komma igång. En revolution för en Seg Gubbe, kanske bara ett litet steg för någon annan. Det finns förresten en bra blanding mellan Godis och Proteinpulver som även tränande äter och det kallars bars, är Gott som godis och inte direkt onyttigt.

För mig är det proteinpulver i Godisform och godis är gott :)

Men visst Kosttillskott Bars kanske det ska

kallas.

 

 

 

6 dec 2013

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)