Kosttillskott Träning

Följ Sega Gubben Godis och Catering till Träning och Kosttillskott


Vassleprotein Whey Proteinpulver

 

Vassleprotein Whey Proteinpulver tillhör annars favoriten bland kosttillskott. Det är inte bara godis och gott som den sega gubben stoppar i sig, för när träningen närmar sig så kommer också den seriösare kosthållningen och nyttigare kosttillskott än Påskgodis.

Vassleprotein är det Svenska namnet på Whey enligt experten på Proteinpulver dvs sidan om just Whey Proteinpulver som också vet att berätta mer om varför just Whey är inte bara ett bra kosttillskott utan också nyttigt som hälsokost till skillnad mot tex kosttillskott som Craze vi skrev om tidigare, förvisso lär den kortvariga effekten vara bra för de som nu har förmågan att uppskatta effekten vilket alla inte har. Med Whey är det dock annorlunda för Vassleprotein kan användas som tillskott av de som vill gå upp i vikt och bulka upp sig men även av de som önskar gå ned i vikt och behålla sin muskelmassa genom att tillföra ordentligt med proteiner under tiden, då är Whey det ultimata valet när det gäller proteinpulver

-Ett snabbt upptag av ett fullgott protein

Det enda som Whey är sämre på än andra protein är att verka långsamt och ge kroppen en täckning av längre tidsperioder tex under natten, vilket ligger helt i linje med kroppens snabba upptag av ett proteinpulver som whey vassleprotein. Den som behöver det bästa proteinet att ta till natten ska pröva Kasein Proteinpulver för det ger ett långsamt och balanserat upptag under stora delar av natten.

Proteinpulver bra information om Proteinpulver och protein som Vassleprotein - Whey protein samt Kasein och Gainer.

Whey Protein Isolat

 

Här hos n.nu finns det andra sidor om Whey Proteinpulver & Vassleprotein Proteinpulver.

10 dec 2014

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)